FÖRELÄSNINGAR

Här lägger vi ut föreläsningar och webbinarium. 

Föreläsning med veterinär Anna Emlén

Jag heter Anna Emlén och jobbar som veterinär på Valla djursjukhus i Linköping. Jag tog examen i januari 2020 och har sedan dess jobbat framförallt på operationsavdelningen och polikliniken (tidsbokad mottagning), både på mindre klinik och nu större djursjukhus.

I min familj finns 3 fina flattar i varierande åldrar och jag har tack vare dem varit engagerad i FRK Östra i flera år. Jag fick förfrågan om att hålla i en grundläggande föreläsning om sjukdomar och skador hos hund med fokus på sommarens problem.

Eftersom sommaren kommer att bli tuff inom djursjukvården i år då många verksamheter stänger jourtid, har jag valt att lägga fokus på hur man ska tänka när olyckan är framme och när man ska söka vård.

 

Jag kommer bland annat prata om ormbett, sårskador, badrelaterade problem som eksem och magsjuka, samt gå igenom lite vad som bör finnas i ett hemmaapotek för hunden. Föreläsningen avslutas med en frågestund.

När: Söndagen den 13 Juni klockan 18:30 - 20:00 inkl frågestund. 

Sista anmälningsdag 12 juni.

 

Du anmäler dig på Facebook där vi skapat ett evenemang för denna föreläsning. Kryssa bara i att du kommer så är du anmäld.

Gratis för alla FRK östra medlemmar.

 

Välkomna!

 

SFR+logo+svart+transparent+bakgrund.png

Flatcoated Retrieverklubben Östra sektionen

Postgiro 174764-1

Organisationsnr. 802451-3759

kontakta styrelsen: info@frkostra.se